TAHNIAH BUAT RAKAN-RAKAN KU

>> Friday, June 4, 2010

Aku rasa cukup lama aku tak menulis di sini..


video



Aku nk mengucapkan tahniah buat player2 uitm yg telah berjaya merangkul kejuaraan futsal masum 2010. Kejayaan mengalahkan UIA adalah sesuatu yg membanggakn apatah lagi player2 UIA majoriti nye foreigner...

Hati aku berasa sedey ketika melihat mereka merangkul piala pusingan tersebut..
selayak nya aku bersama mereka..namun apakan daya ketika mereka menjalani latihan aku sibuk dgn project microprocessor serta jadual exam yg sgt padat. Di ikuti pula dgn kesihatan bapa ku yg pd ketika itu hampir menjalani pembedahan..oleh sebab itu, aku lagsung tidak turun menjalani latihan..nama ku tercicir dri skuad masum..
janji aku pada diriku, tahun hadapan aku akn fight tempat ke kejohanan masum 2011..

Aku tekad untuk menjalani latihan dari awl lg..Aku tak mahu kecewa lg..
aper pn.. kepada rakan-rakan ku, tahniah semua..ANDA SEMUA TETAP YG TERBAIK..

Read more...

>> Thursday, March 11, 2010





TELAH LAMA AKU TAK MENULIS DI BLOG AKU YANG INDAH INI...TAPI HARI INI TERGERAK HATI AKU UNTUK MENULIS SESUATU.. BARANGKALI SEMUA PEMINAT MAN.UTD SEDANG MENANTIKAN SEPAK MULA PUSINGAN KE-2 CHAMPION LEAGUE..

SETELAH HAMPIR 7 TAHUN, LAGENDA MAN.UTD AKAN KEMBALI KE OLD TRAFFORD.. MAMPUKAH BECKHAM MELAKUKAN SESUATU UTUK MEMBANTU AC MILAN.. AKU RASA MUNGKIN TIDAK..WALAUPUN MENGHORMATI BECKHAM, AKU YAKIN TIDAK SEMUDAH ITU PEMAIN MAN.UTD MEMBERIKAN KEMENANGAN KEPADA AC MILAN.. AKU PASTI AC MILAN AKAN KALAH DI OLD TRAFFORD...

Read more...

Risau...

>> Sunday, February 14, 2010

Skang ngah cuti raya cina...aku mls nk blik kuantan dik kerana byk hal yg perlu di siapkn...lab micropi, kuiz control, bel lg, n dlm masa yg sama nk kena stadi la,, abis jer cuti trus ader test...aduyai...

Tapi smlm aku dpt sms, tok chu( adik datuk ku yg bongsu )kini terlantar di hospital pakar jb...malm td aku termimpi2 terigtkn tok chu..aku rasa teramat risau...katanye makn pn kena guna tiub..

YA ALAH, KAU sembuhkan la penyakit tok chu ku ini..Aminn

Read more...

KENAL KAH ANDA???

>> Monday, February 1, 2010





Perang antara pak alex dan wenger berterusan lagi hinggalah perlawanan MAN.UTD VS ARSENAL tamat..
macam biasa pak alex nampak tenang di bangku simpanan dan wenger nampak agak kecewa..
mungkin melihat anak didik nyer begitu mudah diratah red devil..

Tampak diawal permainan arsenal berjaya mengawal permainan namun selepas saje aksi memukau nani, arsenal nampak bodoh sgt permainannyer..
mungkin masih terpegun dgn skill nani..
maklumla team merka mmg tak der kaki yg leh wat skill ni..

Ketika 1st half nampak akn berakhir dgn 1 jaringan sahaja, nani skali lg menjadi duri dlm daging..hantarannyer mudah disempurnakan penjaring terbyk epl setakat ini, wayne rooney..(mmg power la rooney)

Pemain asia turut menjadi penjaring di malm pesta man.utd.
park ji sung mudah membuat larian solo yg akhirnyer membuat almunia skali lg mengutip bola dalam jaring...
hahahahah.. cam ayam punyer arsenal..

Dik kerana kasihan bermain di tempat sendiri, johny evans menghadiah kn gol untuk arsenal..

nampak gayanyer season ni dua2 gam dgn arsenal.. m.u yg menang

Read more...

>> Saturday, January 30, 2010




VS





Mcm biasa la malm minggu.. Liga super la tumpuan aku...
mlm ni di stadium darul makmur pahang akan bertemu dgn plus fc..

aku harap tak der lg salah2 bodoh dilakukn defend pahang..

aku rasa pahang mng 2-0

Read more...

siapa yg kena??

>> Wednesday, January 27, 2010



VS



Malam ini kita nanti kan siapa yg kena.. aku rasa skuad mancini arini akan di hantar pulang ke cini, pahang. haha..

Dengan kehadiran semula ferdinand dan secara kebetulan pula rooney ngah perform, aku rasa skuad red devil pasti mng..

aku pnyer prediction
red devil 2 vs team mancini 0

Read more...

Salah kiblat????

>> Monday, January 25, 2010


Ketika aku menjadi penganggur sementara aku telah pn melancong ke negeri cik siti wan kembang bersama cousin aku yg bekerja sbg guru... dalam perjalanan pulang ke ktn. kami berborak dan berborak hingga timbul isu yang masih ramai tidak mengetahui..Benarkah masjid kristal yang dibina pada tahun 2006 tersalah arah kiblat?? Ahh, membazirnya kalau perkara itu benar..
Masjid ini menjadi kebanggaan rakyat malaysia. seni binanya lambang kemodenan islam di malaysia... Ketika menaiki jambatan telah nampak tersergam indah majid ini.. terletak di Pulau Wan Man kira2 7 km dr bandar kuala terngganu..
Kami terasa ingin mendapatkan kesahihannya.. Lalu, kami membuat keputusan untuk singgah sebentar di masjid kristal tersebut.. sampai di situ kami terus sahaja parking kereta dan terus menuju ke dlm masjid...ternyata begitu ramai org melawat masjid ini dan ader juga yg mengambil peluang untuk solat di dlm masjid ini... Mungkin mereka ini golongan yang tidak mengetahui hal tersebut...Penunjuk arah kiblat yg baru di beli terus di keluarkn...agak lama kami memerhatikn alat tersebut...sehingga ada org pelik melihat gelagat kami...
Ternyata.. setelah 15 min mengkaji kami mendapat kepastian, mmg ader kebenaran nyer masjid ini sedikit lari arah kiblatnyer.. 5 darjah jugak larinyer..
maka tidak hairan la masjid ini dijadikan tempat melancong sahaja bkn tempat untuk solat fardhu mahupn jumaat..Alangkah ruginya binaan masjid ini.. Diluar nampak indah, tp dlam nyer..............................SIAPA YANG HARUS DISALAHKN?


Read more...

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP